Azuro Plast d.o.o.

O nama

Kompanija “AZURO PLAST” d.o.o je ragistrovana u Novembru 2011.godine, a nastavak je desetogodišnjeg rada s.z.r “Doms” koja se bavila izradom kalupa za betonsku galanteriju i popravkom i reparacijom čamaca od poliestera.

Kvalitet našeg rada i naših usluga su prepoznali naši kupci i od kraja 2011. godine smo potpisali ugovor sa fabrikom autobusa “MEGA BUS” iz Beograda, i sada proizvodimo kompletnu liniju plastičnih delova za enetrijer i eksterijer gradskog autobusa Volvo lokal, koji možete da vidite na našim gradskim linijama.

Miladin_Stamenic_QR-2Pored toga smo za Slovenačku firmu “FENIKSBUS”, koja je otvorila svoje predstavništvo i proizvodni pogon u Novom Sadu, izmodelirali i započeli serijsku proizvodnju delova od poliestera za minibus “Iveco” koji se izvozi za Rusiju.

Primarna delatnost kompanije “AZURO PLAST” d.o.o je proizvodnja poliester delova u koje spada program izrade Ski Box -ova za sve vrste autobus, mini bus i kombi vozila, po ISO standardima: 9001, 14001 i 18001. Takođe se ponosimo našim nautičkim programom proizvodnje glisera i čamaca.

Oblast u kojoj smo se posebno specijalizovali, između ostalih, je i proizvodnja opreme za autobuse od poliestera za većinu modela turističkih i gradskih autobusa.
Stavljamo akcenat na naš proizvodni program Ski Boks -ova za autobuse  i proizvodni program Ski Boks -ova za mini bus i kombi vozila, ali isto tako proizvodimo i ostale delove autobusa od poliestera, kao što su branici, okviri svetala, maske, stene.

Zadržali smo i delatnost koja nam je posebno draga, modeliranje i izrada čamaca i glisera od poliestera.