Azuro Plast `proizvodnja`

Mi smo sertifikovani

iso-ohsas_18001
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
Ski Boks za MERCeds-SPRINTER

Nautika

Delatnost koja nam je posebno draga je oblast nautike, a u koju spadaju modeliranje i izrada čamaca i glisera od poliestera…

1
2
3
4
5
6
7

Razno

U okviru NAMENSKE proizvodnje u prilici smo da izadjemo u susret i proizvedemo bilo koji komad od poliestera.

1
2
3
4
5

O nama

Kompanija „AZURO PLAST“ d.o.o je ragistrovana u Novembru 2011.godine, a nastavak je desetogodišnjeg rada s.z.r „Doms“ koja se bavila izradom kalupa za betonsku galanteriju i popravkom i reparacijom čamaca od poliestera.

Kvalitet našeg rada i naših usluga su prepoznali naši kupci i od kraja 2011. godine smo potpisali ugovor sa fabrikom autobusa „MEGA BUS“ iz Beograda, i sada proizvodimo kompletnu liniju plastičnih delova za enetrijer i eksterijer gradskog autobusa Volvo lokal, koji možete da vidite na našim gradskim linijama.

Miladin_Stamenic_QR-2Pored toga smo za Slovenačku firmu „FENIKSBUS“, koja je otvorila svoje predstavništvo i proizvodni pogon u Novom Sadu, izmodelirali i započeli serijsku proizvodnju delova od poliestera za minibus „Iveco“ koji se izvozi za Rusiju.

Primarna delatnost kompanije „AZURO PLAST“ d.o.o je proizvodnja poliester delova u koje spada program izrade Ski Box -ova za sve vrste autobus, mini bus i kombi vozila, po ISO standardima: 9001, 14001 i 18001. Takođe se ponosimo našim nautičkim programom proizvodnje glisera i čamaca.

Oblast u kojoj smo se posebno specijalizovali, između ostalih, je i proizvodnja opreme za autobuse od poliestera za većinu modela turističkih i gradskih autobusa.
Stavljamo akcenat na naš proizvodni program Ski Boks -ova za autobuse  i proizvodni program Ski Boks -ova za mini bus i kombi vozila, ali isto tako proizvodimo i ostale delove autobusa od poliestera, kao što su branici, okviri svetala, maske, stene.

Zadržali smo i delatnost koja nam je posebno draga, modeliranje i izrada čamaca i glisera od poliestera.