NEOPLAN

SETRA

IKARBUS

Reparacija Autobusa

SEA DOO

GLASTRON

PASARA P500

VOLVO LOKALO

BAYLINER

ANTIGUA

REPARACIJA BAZENA

OBLAGANJE CISTERNI

PRIKOLICA ZA KONJE

Reparacija Čamaca

Razno

ALIBABA

OBLAGANJE HLADNJAČE

MODELIRANJE

BOVA

Azuro Plast `usluge`

Mi smo sertifikovani

Reparacija autobusa

U našem pogonu vršimo usluge krpljenja, gitovanja i farbanja poliesterskih delova na turističkim i gradskim autobusima svih marki i tipova.

Reparacija čamaca

Vršimo kompletnu ili delimičnu reparaciju vaših čamaca, bez obzira na veličinu i tip. Od poliranja do krpljenja oštećenih delova od poliestera .

Razno

U okviru NAMENSKIH usluga, u prilici smo da izadjemo u susret i proizvedemo bilo koji komad od poliestera po zahtevu ili nacrtu kupca.

O nama

Preduzeće „AZURO PLAST“ d.o.o je ragistrovano u Novembru 2011.godine, a nastavak je desetogodišnjeg rada s.z.r „Doms“ koja se bavila izradom kalupa za betonsku galanteriju i popravkom i reparacijom čamaca od poliestera.

Kvalitet našeg rada i naših usluga su prepoznali naši kupci i od kraja 2011. godine smo potpisali ugovor sa fabrikom autobusa „MEGA BUS“ iz Beograda, i sada proizvodimo kompletnu liniju plastičnih delova za enetrijer i eksterijer gradskog autobusa Volvo lokal, koji možete da vidite na našim gradskim linijama.

Miladin_Stamenic_QR-2Pored toga smo za Slovenačku firmu „FENIKSBUS“, koja je otvorila svoje predstavništvo i proizvodni pogon u Novom Sadu, izmodelirali i započeli serijsku proizvodnju delova od poliestera za minibus „Iveco“ koji se izvozi za Rusiju.

Zadržali smo i delatnost koja nam je posebno draga, modeliranje i izrada čamaca i glisera od poliestera.

Radimo vredno i nadamo se da to nije kraj…